Un altre assassinat, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, "La Riera" s'acomiada abans de l'aturada de Setmana Santa amb un assassinat. De qui serà el torn aquest vegada? Potser el Lluís que, víctima de la Lídia i la Menchu, ha d'implorar a la seva mare que el deixi tornar a Can Riera? O la Candela, que s'ha convertit en un obstacle per a l'Emili? O en Bruno, víctima de la gelosia de l'Emili?

En Lluís, pressionat per la Menchu i la Lídia, necessita tornar a Can Riera, així que se'n va a plorar a la seva mare i insinua que és capaç de fer un disbarat. La Mercè el readmet, però no li estalvia la humiliació pública, ja que el contracta com a cambrer.

Per la seva banda, l'Emili fa un últim intent per recuperar en Bruno, però el noi li tanca la porta perquè estima la Candela. Rabiós, l'Emili se'n va a trobar la noia i li exigeix que deixi en Bruno.

A més, avui surt a la llum tot el passat ocult de l'Àxel, que realment es diu Nacho. La Maria ha descobert que el noi va canviar totalment d'identitat als divuit anys i que la seva mare adoptiva és viva i separada del seu marit. Per tant, els seus pares no van morir, tal com ell explicava.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify