Última doble jornada de l'Eurolliga de bàsquet de la temporada a Esport3

Des de demà i fins divendres, el canal Esport3 emetrà quatre partits de l'Eurolliga en directe, els dos que jugarà el Barça i els dos que disputarà el Reial Madrid.

Demà, a les 20.30, a la Fonteta, el València rebrà el Reial Madrid en un partit molt important per als madridistes, que es juguen mantenir la quarta posició. Els valencians, en canvi, no tenen opcions de classificació. La transmissió serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozabal.

Dimecres, a les 20.45, un revifat FC Barcelona visitarà la sempre difícil pista de l'Unicaja de Málaga. Els blaugrana, que van fer un gran partit a la pista de l'Olympiacos, busquen escalar posicions i acabar la seva participació en l'Eurolliga amb bones sensacions per una qüestió de prestigi. La locució del partit serà de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal.

Dijous, dia 22, també a les 20.45, es podrà seguir per Esport3 un partit que promet ser vital per la quarta plaça de la fase regular, que dona avantatge de camp en el playoff. El Reial Madrid rebrà a la seva pista el Zalgiris de Sarunas Jasikevicius, sens dubte la gran revelació de la temporada. Els comentaris seran de Víctor Lavagnini i Nacho Solozabal.

I divendres, dia 23, es completa aquesta setmana d'Eurolliga amb un clàssic del bàsquet espanyol i també europeu, el FC Barcelona-Baskonia, que es jugarà al Palau Blaugrana. Els blaugrana es juguen l'orgull, però els bascos es juguen classificar-se per al playoff. La transmissió serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozabal.

esport3.cat

#EurolligaE3

Anar al contingut