Presentació del documental  "Barça Inside Handbol. Els secrets d'un vestidor guanyador"
Presentació del documental "Barça Inside Handbol. Els secrets d'un vestidor guanyador"
Divendres, a les 20.30, a Esport3

TV3 mostra el cor del Barça d'handbol, un equip guanyador

L'Auditori 1899 del Futbol Club Barcelona era ple d'expectació, aquest migdia, per descobrir les interioritats del vestidor de l'equip d'handbol. La presentació de "Barça Inside Handbol. Els secrets d'un vestidor guanyador" ha comptat amb la presència de l'entrenador, Xavi Pascual, els jugadors i el cos tècnic del Barça Lassa, que durant més d'un mes han obert les portes del seu dia a dia a l'equip que ha elaborat el documental.

"Barça Inside Handbol", coproduït per TV3 i el FC Barcelona, s'emetrà divendres, 2 de juny, a les 20.30, al canal Esport3.

"És la primera experiència de coproducció entre TV3 i el Futbol Club Barcelona, en un nou marc que impulsa produccions audiovisuals conjuntes", ha destacat Aleix Santacana, codirector del reportatge, en començar la presentació. A més d'agrair la presència a tots els assistents, ha donat les gràcies als jugadors, "que han permès que un equip de televisió entri al vestidor, un espai privat i íntim, desconegut per al públic, i més en una temporada amb grans reptes en joc". Santacana també ha agraït als autors del treball "haver aconseguit ser un més de l'equip i haver obtingut molt bon material".

Durant l'acte, el cap d'Esports de TV3, Bernat Soler, s'ha mostrat molt content pel resultat, nascut a partir de la proposta del productor executiu del documental, Josep Maria Farràs. "Poder accedir al cor d'un equip d'elit és un regal que no ens podíem deixar perdre", ha afirmat Soler, que també ha agraït la generositat de l'entrenador i la complicitat dels jugadors i el cos tècnic. A partir de les sensacions que li ha transmès el reportatge, creu que "els espectadors, en general, s'enamoraran d'un grup d'amics, gent compromesa i, alhora, divertida; els culers se sentiran orgullosos dels jugadors que defensen els colors blaugrana; i els esportistes sentiran enveja per formar part d'un grup amb aquesta manera d'entendre la vida i l'esport."

A continuació, Joan Bladé, vocal de la Junta Directiva del FC Barcelona, ha destacat que la presentació es feia a les portes d'una nova Final Four: "Som entre els quatre grans d'Europa i estem segurs que l'equip lluitarà per guanyar, tot i que ja és un èxit important haver-hi arribat. Amb els anys, Xavi Pascual ha estat capaç de fer equips guanyadors i bones persones i, aquesta vegada, per primer cop, les càmeres han entrat al vestidor per veure per dins un equip professional".

Tot seguit, l'Auditori 1899 ha acollit la projecció de "Barça Inside Handbol", que mostra com la unió i el compromís marquen el ritme d'un vestidor amb esperit competitiu, on també hi ha moments per a les bromes, confidències i solidaritat. Entre comentaris de satisfacció i aplaudiments, una foto de família de l'equip d'handbol amb l'equip televisiu ha posat punt final a l'acte de presentació del documental.

 

esport3.cat

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut