TV3 lidera l'audiència de dijous

TV3 va ser la cadena més vista d'ahir, dijous, amb una quota del 14,2%. L'edició del "TN vespre" encapçala la llista dels programes més vistos del dia, seguit per "Polònia", líder de la seva franja.

Amb una quota del 19,6% i una audiència de 557.000 espectadors, el "TN vespre" es va situar al capdamunt del rànquing dels programes més vistos del dia. Els informatius de TV3, un dia més, demostren la seva força i solidesa. El "TN migdia" va ser el tercer programa més vist de dijous amb una audiència de 549.000 espectadors i una quota del 28,8%.

"Polònia" va ser el segon programa més vist d'ahir, dijous, amb una audiència de 552.000 espectadors i una quota del 17,4%. Els personatges de "Polònia" continuen captant l'atenció dels espectadors, que segueixen la sàtira política que cada dijous els proposa el programa. Ahir ho va fer especialment el gag "El croissant de Baños", protagonitzat pel diputat de la CUP, quan demana un croissant de xocolata per esmorzar, que en poc més de tretze hores ja ha tingut gairebé 6.000 visualitzacions al servei de vídeos a la carta de la CCMA, a les quals cal afegir les més de sis mil tres-centes visualitzacions que ha tingut el programa sencer, des que es va emetre fins a les onze del matí de divendres.

 

tv3.cat

Anar al contingut