TV3 lidera l'audiència de dijous. "TN vespre", "Polònia" i "Joc de cartes", manen en el "prime time"

TV3 continua la tendència creixent de les últimes setmanes i lidera l'audiència de dijous amb una quota del 13,6%. "Polònia" i "Joc de cartes", amb el "TN vespre", formen el trident guanyador de les nits televisives de dijous. "Fora de carta" és la segona opció de la seva franja d'emissió. TV3 situa cinc programes al capdavant del rànquing dels més vistos.

Al lideratge de TV3, hi contribueixen els resultats de "Polònia", amb 439.000 espectadors i un 16,1% de quota; "Joc de cartes", que ahir, amb el programa dedicat a la cuina de Sitges va reunir 391.000 espectadors amb una quota del 16,3%, i el "TN vespre", amb 380.000 espectadors i un 15,5% de quota. Aquests tres programes, una setmana més, van liderar la seva franja d'emissió i van ser el segon, quart i cinquè programa més vist del dia. TV3, amb aquests resultats va liderar un altre dijous la franja del "prime time". Cal afegir-hi, també, el bon resultat de "Fora de carta", consolidat com a segona opció en la seva franja d'emissió.

El "TN migdia" va ser el programa més vist del dia amb una audiència de 486.000 espectadors i una quota del 27%. "La Riera", tercer programa més vist, va tenir 399.000 espectadors i una quota del 22,6%.

TV3 va liderar l'audiència del dia amb una quota global del 13,6% i va consolidar la tendència a l'alça de les darreres setmanes.
Anar al contingut