"Benvinguts a la família"
"Benvinguts a la família"

TV3 lidera el dilluns amb comoditat, amb cinc programes al capdavant del rànquing

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 15,8%, a molta distància de la cadena classificada en segona posició. Les cinc primeres posicions del rànquing dels programes més vistos del dia l'ocupen espais de TV3, amb els telenotícies al capdavant, seguits per "Benvinguts a la família", "Està passant" i "Cuines".

Ahir, dilluns, TV3 va tornar a liderar l'audiència del dia de manera destacada, amb una quota del 15,8%, a 5,6 punts de la cadena classificada en segona posició, Telecinco. TV3 va situar cinc programes al capdavant del rànquing dels espais més vistos del dia, les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies, el capítol de "Benvinguts a la família",  "Està passant" i "Cuines", que també van liderar les seves respectives franges d'emissió.

L'espai més vist del dia va ser el "TN vespre", amb Toni Cruanyes, amb una audiència de 730.000 espectadors i una quota del 25,4%. El va seguir el "TN migdia", amb Raquel Sans i Carles Prats, que va ser seguit per 517.000 espectadors i una quota del 27,3%.

El capítol d'ahir de la sèrie "Benvinguts a la família" va ser el tercer espai més vist del dia, amb una audiència de 488.000 espectadors i una quota del 15,9%.

El quart lloc del rànquing el va ocupar "Està passant", l'informatiu satíric del vespre que presenta Toni Soler, que va tenir una audiència de 393.000 espectadors i una quota del 17,2%. El va seguir, en cinquena posició, l'espai "Cuines". La recepta que va cuinar ahir Marc Ribas va ser vista per 367.000 espectadors i  va obtenir una quota del 19,8%.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut