Els informatius, líders del dia d'ahir.
Els informatius, líders del dia d'ahir.

TV3, líder destacada de dimarts, i "Com si fos ahir" bat rècord d'audiència

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimarts, amb una quota del 16,7%. En els primers llocs del rànquing se situen els telenotícies, en un dia en què l'actualitat meteorològica va ocupar bona part de les notícies, i l'informatiu satíric "Està passant". El capítol d'ahir de "Com si fos ahir" va obtenir el millor resultat d'audiència des que va començar. El van mirar 347.000 espectadors i aquesta xifra supera la del dia de l'estrena.

Ahir, dimarts, TV3 va tornar a liderar l'audiència del dia de manera destacada, amb una quota del 16,7%, a 6,1 punts de la cadena classificada en segona posició, Telecinco. El day time va tenir una quota excel·lent, d'un 18,7%, amb gairebé tots els programes líders de les seves franges.

Els cinc espais més vistos del dia van ser de TV3. El "TN comarques" va liderar la seva franja amb una quota del 26%; les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies també ho van fer, amb un 30,5% i un 27,4%, respectivament, i la telenovel·la "Com si fos ahir", i el programa "Està passant", també van liderar les seves respectives franges d'emissió.

L'espai més vist del dia va ser el "TN vespre", que edita i presenta Toni Cruanyes. Amb una audiència de 917.000 espectadors i una quota del 30,6%, es va imposar amb contundència. El segon espai més vist del dia va ser el "TN migdia", amb Raquel Sans i Carles Prats. Va tenir una audiència de 637.000 espectadors i una quota del 32,8%. Ahir, els informatius van fer un ampli seguiment de les nevades que van caure a tot Catalunya i que van marcar l'actualitat.

El tercer lloc del rànquing el va ocupar el programa "Està passant", presentat per Toni Soler, que cada dia analitza les claus de l'actualitat. Va ser el tercer programa més vist des que va començar, el van seguir 539.000 espectadors i va obtenir una quota del 19,6%.

En la quarta posició, ahir, es va situar l'informatiu "TN comarques", que va registrar la tercera edició més vista de la temporada, i va superar per 12,8 punts el segon classificat de la franja. El van seguir 449.000 espectadors i va tenir una quota del 26%.

L'espai "Cuines", un clàssic de les sobretaules de TV3, va registrar ahir el segon millor resultat, i va ser també el quart programa més vist del dia. El programa, que explicava la recepta de mandonguilles amb pèsols, el van veure 448.000 espectadors i va obtenir una quota del 24,3%.

El capítol d'ahir de la sèrie "Com si fos ahir", que va tenir una audiència de 347.000 espectadors i una quota del 18,8%, va ser el més vist des que, l'11 de setembre passat, va començar aquesta telenovel·la. Fins ahir, la primera posició l'ocupava l'especial del dia de l'estrena, emès en prime time.

Cal destacar també el bon resultat del canal 3/24, que també va dedicar tot el dia a les informacions relacionades amb la nevada i que va obtenir un 3,4% de quota.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut