TV3, líder destacada de dimarts, amb els telenotícies, el lliurament del premi "Català de l'any" i "Està passant"

Ahir, dimarts, TV3 va tornar a liderar l'audiència del dia amb una quota del 15,3% i va situar quatre programes al capdavant dels espais més vistos del dia. Les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies encapçalen el rànquing, seguides per la transmissió del lliurament del premi "Català de l'any" i del programa "Està passant". El reportatge "Desemparats. L'abús", del "Sense ficció", també va obtenir una audiència destacable i es va situar als primers llocs del rànquing.

TV3 va ser líder destacada d'ahir, amb una quota del 15,3%, a 4,3 punts de la cadena classificada en segona posició. Els quatre programes més vistos del dia van ser de TV3. Al capdavant del rànquing se situen les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies. El "TN vespre", que ahir va tenir una durada més curta de l'habitual, va ser vist per 581.000 espectadors i va obtenir una quota del 23,6%. I el "TN migdia" va tenir una audiència de 482.000 espectadors i una quota del 28,2%.

En tercera posició del rànquing dels espais més vistos del dia es va situar la transmissió del lliurament del premi "Català de l'any" a l'actor i director teatral Josep Maria Pou, que la van seguir 468.000 espectadors i va obtenir una quota del 16,9%. 

L'informatiu satíric del vespre "Està passant", conduït per Toni Soler, va ser el quart programa més vist del dia, amb una audiència de 351.000 espectadors i una quota del 18,1%. I el segon reportatge que el programa "Sense ficció" ha dedicat als menors tutelats, "Desemparats. L'abús", es va situar en sisena posició del rànquing, amb una audiència de 329.000 espectadors i una quota del 12,4%.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut