TV3, líder d'audiència de dijous. "TN vespre", "Polònia" i "Fora de sèrie" lideren el "prime time"

TV3 va liderar l'audiència d'ahir dijous amb una quota del 14,6%, gairebé tres punts per davant de la segona, T5, amb l'11,8%. L'edició del "TN vespre", programa més vist del dia, seguida per "Polònia" i "Fora de sèrie", amb Gerard Piqué com a protagonista, van fer que TV3 dominés clarament el "prime time", amb una mitjana del 16,8%. TV3, a més, va situar cinc dels seus programes al capdavant del rànquing del més vistos del dia.

L'informatiu "TN vespre" va ser el programa més vist d'ahir dijous, amb una audiència de 649.000 espectadors i una quota del 22,4%. Els aiguats que van afectar gran part del territori i van causar grans destrosses, especialment a la comarca del Maresme, van repercutir en l'audiència dels informatius. L'edició del "TN migdia" va ser el tercer programa més vist del dia, amb 551.000 espectadors i una quota del 29,6%, gairebé un de cada tres televidents va seguir les informacions d'aquest informatiu. Abans, el "TN comarques"  –cinquè programa més vist del dia– l'havien seguit 395.000 espectadors amb una quota del 22,9%.

 

A més dels informatius, els programes de TV3 també van registrar una molt bona audiència i se situen entre els més vistos. L'humor satíric de "Polònia" va tenir una audiència de 588.000 espectadors, amb una quota del 19,2%, i va ser el segon programa més vist del dia.

 

Ahir arribava la segona entrega de "Fora de sèrie". La conversa que van mantenir el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i el periodista Jordi Basté també figura en el rànquing dels més vistos del dia, concretament en el quart lloc, amb una audiència de 479.000 espectadors i una quota del 17,7%. La trobada Piqué-Basté va liderar l'audiència de la seva franja de manera destacada i en alguns moments amb més de sis punts d'avantatge sobre el segon programa més vist en aquells instants. El programa també va tenir una bona acceptació  a les xarxes. A Twitter, segons dades de Kantar Media, hi va haver 3.847 missatges generats pel programa que van tenir 1.100.000 impressions. D'altra banda, i fins avui a les 11.00, l'entrevista ja ha tingut més de 15.000 reproduccions al servei de vídeo a la carta.

 

TV3, amb aquests resultats i amb un "day time" que també va liderar, va ser la cadena més vista d'ahir, dijous, amb una quota del 14,6%.

 

tv3.cat

Anar al contingut