TV3, líder d'audiència d'ahir dimarts

TV3 va liderar l'audiència televisiva d'ahir, dimarts, amb una quota del 14,9%. Quatre dels cinc programes més vistos del dia són de TV3. Les edicions del "TN migdia" i del "TN vespre", programes més vistos del dia. "Sense ficció" amb el documental "Messi" obté el millor resultat de la temporada.

Amb una audiència de 641.000 espectadors de mitjana i una quota del 32,9%, el "TN migdia" va ser el programa més vist d'ahir, dimarts, un dia en què TV3 va liderar l'audiència amb una quota mitjana del 14,9%, gairebé tres punts per davant de la segona cadena més vista, A3. Els informatius continuen mostrant la seva força i el "TN vespre" va ser el segon programa més vist, amb una audiència de 635.000 espectadors i una quota del 21%. "TN Comarques" va ser el quart programa més vist del dia amb 425.000 espectadors i una quota del 24%. Completa la llista dels cinc programes més vistos de"La Riera", que va tenir una audiència de 408.000 espectadors i una quota del 24,2%.

En la franja del primer time nocturn, i després del "TN vespre", "Sense ficció" va estrenar el documental "Messi". El film, dirigit pel cineasta Álex de la Iglesia, va tenir una audiència de 403.000 espectadors i una quota del 13,5% i va ser el sisè programa més vist del dia, a més d'aconseguir el millor resultat del programa "Sense ficció" aquesta temporada.
tv3.cat

Anar al contingut