TV3, líder d'ahir dimarts, amb el "Sense ficció" dedicat a Joan Gamper com un dels més vistos de la temporada

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimarts, amb una quota del 15,3%, a molta distància de la cadena classificada en segon lloc. TV3 va situar quatre espais al capdavant del rànquing dels programes més vistos del dia. La llista, l'encapçalen les edicions del vespre i migdia del "Telenotícies", l'informatiu satíric "Està passant" i el documental "Gamper, l'inventor del Barça", emès dins del "Sense ficció" i que va ser el tercer més vist de la temporada.

Ahir dimarts, TV3 va ser líder d'audiència, de manera destacada, amb una quota del 15,3%. L'espai més vist del dia va ser el "Telenotícies vespre", amb una audiència de 610.000 espectadors i una quota del 23,8%; seguit del "Telenotícies migdia", que va ser vist per 438.000 espectadors i va obtenir una quota del 24,9%.

En tercer lloc del rànquing es va situar l'informatiu satíric "Està passant", amb una audiència de 437.000 espectadors i una quota del 20,2%.

El quart espai més vist del dia va ser el documental "Gamper, l'inventor del Barça", emès dins del "Sense ficció". Amb una audiència de 397.000 espectadors i una quota del 15,5%, el documental d'ahir va ser el tercer "Sense ficció" més vist de la temporada, darrere dels documentals "1-O" i "Serrat, el noi del Poble-sec".

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

 

tv3.cat

Anar al contingut