TV3, la televisió més vista a internet, i Catalunya Ràdio, nou rècord d'audiència

Segons les dades de comScore del mes d'abril, TV3 és la televisió més vista a internet, amb un nou rècord d'audiència en espectadors únics de vídeo a Catalunya. Segons aquestes mateixes dades, Catalunya Ràdio torna a batre el seu propi rècord, amb un increment del 74% de l'audiència respecte al mes de març.

TV3 és la televisió més vista a internet i estableix un nou rècord d'audiència en espectadors únics de vídeo a Catalunya, amb un total de 433.000 espectadors, la qual cosa suposa un creixement del 30% respecte al mes de març, segons les dades de comScore*. A nivell d'Espanya, TV3 també assoleix un nou rècord amb un total de 846.000 espectadors únics i un creixement del 98%. Aquestes xifres fan referència a vídeos vistos a través d'ordinador. En l'audiència multiplataforma, el nombre d'usuaris únics a Catalunya és d'1.418.000 espectadors. A Espanya TV3 estableix un nou rècord d'audiència, amb un creixement del 22%, i se situa en 2.214.000 espectadors únics que van consumir els continguts digitals de TV3 des d'ordinadors i dispositius mòbils.

Catalunya Ràdio bat novament el seu rècord d'audiència a internet. Durant el mes de d'abril, a Catalunya, un total de 432.000 usuaris únics han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio, a través d'ordinadors i dispositius mòbils. Aquest resultat representa un creixement del 74% respecte a les dades del mes de març. A nivell d'Espanya, Catalunya Ràdio ha tancat el mes d'abril amb una audiència de 471.000 usuaris únics.

 

(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, Abril 2017)

 

tv3.cat

catradio.cat