TV3 jugarà cada vespre a "Tot o res" amb Ares Teixidó

La presentadora lleidatana conduirà el nou concurs dels vespres que substituirà "El gran dictat" a partir del gener.

"Tot o res" és el títol del nou concurs que TV3 estrenarà a principis de l'any que ve i que presentarà Ares Teixidó. El programa, produït per Triacom Audiovisual, omplirà el forat que deixa "El gran dictat" i s'emetrà cada vespre a partir de les 20.10, just abans del "Telenotícies vespre".

La nova aposta de la cadena és un concurs de preguntes i respostes que jugarà amb coneixements de cultura general. El programa enfrontarà cada dia un concursant, candidat a endur-se un gran premi, a tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i a una pregunta final amb què haurà de jugar a tot o res.

Ares Teixidó serà l'encarregada de formular les preguntes als concursants. Nascuda a Lleida fa 29 anys, té una llarga trajectòria com a col·laboradora, reportera i presentadora en diversos mitjans. Entre altres experiències televisives, ha presentat "Cazamariposas" a Telecinco i ha participat en diverses edicions de "Gran Hermano", col·laborant en els debats i fent de concursant en la versió VIP. La seva última experiència ha estat a Antena 3, com a copresentadora del programa "El amor está en el aire" amb Juan y Medio. Actualment és una de les cares catalanes més estimades a les xarxes socials amb més de 100.000 seguidors a Instagram i 73.000 a Twitter. Com a bona lleidatana, es declara una apassionada dels cargols i és capaç de menjar-ne a qualsevol hora. Li agrada cantar, divertir-se amb la família i els amics, gaudir dels seus tres nebots i, com demostrarà al "Tot o res", riure i aprendre coses noves cada dia.

El concurs ha obert la convocatòria de càstings per trobar concursants. Els únics requisits per participar-hi és tenir més de 18 anys i moltes ganes de passar una bona estona. Les persones que estiguin interessades a assistir-hi han de trucar al 93 552 63 89, o bé escriure un correu electrònic amb les seves dades a totores@tv3.cat. Només cal que deixin el seu nom i un número de telèfon perquè els responsables del programa s'hi puguin posar en contacte.

tv3.cat/totores
#TotoResTV3

facebook.com/totoresTV3
twitter.com/totoresTV3
instagram.com/totoresTV3

Vídeo promocional a: 
tv3/alacarta/tot-o-res-molt-aviat-a-tv3-amb-ares-teixido/tot-o-res/video/5635087/