TV3 i iCat.cat, amb el Festival DocsBarcelona

Demà divendres es presenta la programació de la 19a edició del Festival Docs Barcelona. TV3 torna a ser el mitjà oficial del festival i l'emissora iCat.cat n'és mitjà col·laborador. El Festival DocsBarcelona serà entre el 23 i 29 de maig i convertirà Barcelona, durant una setmana, en la capital del gènere documental.

TV3 tornar a ser el mitjà oficial del Festival DocsBarcelona, que es farà a Barcelona entre el 23 i 29 de maig, i l'emissora iCat.cat n'és mitjà col·laborador. Dins d'aquesta col·laboració, TV3 patrocinarà el principal premi del festival, el Premi DocsBarcelona-TV3 al Millor Documental. A més, el 33 emetrà dos espai monogràfics dedicats al festival. Pel que fa a iCat.cat, oferirà una àmplia cobertura del DocsBarcelona i donarà la possibilitat als oients de participar en una experiència vinculada al festival.

El DocsBarcelona, organitzat per Paral·lel 40, s'ha consolidat com un dels festivals i mercats de documentals més importants dels que se celebren al sud d'Europa. El festival té un apartat dedicat a l'exhibició de documentals i un altre dirigit específicament a la indústria audiovisual. El DocsBarcelona s'ha convertit en el tercer mercat de finançament de projectes documentals més seguit del món. Al voltant del festival, i al marge de les projeccions, se celebren activitats de tots tipus: tallers de formació, "master classes", "rough cut screenings", conferències, "speed mítings", presentació de projectes, sessions de webdocs, sessions de documentals amb joves, col·loquis amb directors...

tv3.cat

catradio.cat/icat

Anar al contingut