TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del GP del Japó de Fórmula 1

Santi Faro liderarà l'equip que transmetrà el catorzè Gran Premi de la temporada de Fórmula 1, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de Suzuka, al Japó.

La Fórmula 1 arriba al Japó des de Singapur sense descansar. Sebastian Vettel va aconseguir la victòria i confirma el bon moment que viu al volant del seu Ferrari. Un podi més vermell que mai amb Raikkonen tercer, mentre Ricciardo es va situar entre els dos Cavallinos Rampantes. I sorpresa perquè cap dels dos Mercedes van pujar al podi, i primer abandonament de Hamilton aquesta temporada. Al Japó tot pot passar i és que si Vettel es proclama vencedor seria el circuit on més vegades ho hauria fet.

Una de les notícies de la setmana és el possible anunci de la retirada de Jenson Button, company de Fernando Alonso a McLaren. Sense oblidar que hi serà molt present la figura de Jules Bianchi, que l'any passat va tenir un greu accident en aquest circuit i que no va sobreviure. Una altra dada curiosa és que Michael Schumacher continua sent el pilot amb més victòries i "poles" a Suzuka.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana al Japó.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, que té un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, Àlex Gonzalo i Noel Rubio, i la producció, de Lluís Palahí i Marta Rigau.

Els horaris de les emissions del GP del Japó seran els següents:

DIVENDRES 25

  • Esport3, a les 2.55, primera sessió d'entrenaments lliures
  • Esport3, a les 6.25, segona sessió d'entrenaments lliures

DISSABTE 26

  • Esport3, a les 4.55, tercera sessió d'entrenaments lliures
  • TV3, a les 7.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la sessió de qualificació  (reemissió a les 12.15)
  • TV3, a les 8.00, sessió de qualificació (reemissió a les 12.45)

DIUMENGE 27

  • TV3, a les 6.00, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
  • TV3, a les 7.00, la catorzena cursa del Mundial en directe (reemissió a les 12.15)

Amb l'aplicació Esport3 es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent o tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte d'Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i d'Esport3.

Anar al contingut