"Una pistola acada mà" ("Una pistola en cada mano")

TV3 i el 33 celebren el desè aniversari dels Premis Gaudí

Amb l'objectiu de commemorar els deus anys dels Premis Gaudí i de reforçar el seu compromís amb la indústria del cinema català, TV3 i el 33 oferiran una programació especial en què emetran una sèrie de pel·lícules guardonades en les edicions anteriors.

Demà, a les 00.20, a TV3, s'hi podrà veure "Una pistola a cada mà" ("Una pistola en cada mano"), de Cesc Gay. I diumenge, a les 21.35, al 33, s'emetrà "Rastres de sàndal", de Maria Ripoll. Aquestes dues produccions compten amb la participació de TV3.

El diumenge 28 de gener, els Premis Gaudí celebraran la desena edició, en una gala a l'Auditori del Fòrum del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. Aquests guardons tenen la finalitat de promocionar i difondre les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català.

Per aquest motiu, TV3 i el 33 han preparat una programació especial que consisteix en l'emissió de pel·lícules que han estat guardonades als Premis Gaudí els últims anys. TV3 oferirà una "pel·lícula Gaudí" cada divendres d'aquest mes, després de "La gran pel·lícula". Per la seva banda, el 33 ho farà els diumenges, així com un dissabte, a partir d'aquest diumenge 14 de gener.  

Programació especial a TV3

"Una pistola a cada mà" ("Una pistola en cada mano"), divendres 12 de gener, a les 00.20, a TV3

És un retrat amb un toc de comèdia, ironia, i sense compassió, sobre les mancances, les febleses i altres "virtuts" dels homes actualment. Vuit homes al voltant dels 40 anys, perduts i confusos, es troben en situacions quotidianes que reflecteixen el seu conflicte principal: la crisi d'identitat masculina. La seva incapacitat per expressar el que senten provoca situacions còmiques i patètiques que deixen atònites les dones.

La pel·lícula de Cesc Gay és una producció d'Imposible Films, amb la participació de TV3, Canal + España i TVE, i amb el suport de l'ICEC i l'ICAA. Va participar en la cinquena edició dels Premis Gaudí, i va estar guardonada amb el premi a millor pel·lícula en llengua no catalana, millor guió, millor actriu secundària (Candela Peña) i millor actor secundari (Eduard Fernández).

Les pròximes projeccions previstes a TV3, després de "La gran pel·lícula", són "Eva", el divendres 19 de gener, i "Pa negre", el divendres 26 de gener.

Programació especial al 33

"Rastres de sàndal", diumenge 14 de gener, a les 21.35, al 33

Mina, una actriu d'èxit a Bombai, no aconsegueix oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada per la força després de la mort de la seva mare. Trenta anys més tard, Mina descobrirà que Sita està bé i que viu a Barcelona. No obstant, els pares adoptius de Sita li van amagar la història i no té cap record del passat. Ara el seu nom és Paula i és biòloga al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona. Malgrat tot, Paula emprendrà un viatge d'autodescobriment amb l'ajuda de Praskash, un atractiu immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood al Raval.

Aquest llargmetratge, dirigit per Maria Ripoll, i produït per Pontas Films amb la participació de TV3 i TVE, va formar part de la setena edició dels Premis Gaudí, on va rebre el premi a millor pel·lícula.

Les pròximes emissions previstes al 33 són "La plaga", el diumenge 21 de gener a les 21.35, "El camí més llarg per tornar a casa", el dissabte 27 de gener a les 22.30, i "Tres dies amb la família", el diumenge 28 de gener, a les 21.35.

tv3.cat 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut