TV3 i Catalunya Ràdio viuen l'estiu al ritme de la cançó "Junts", del grup eivissenc Projecte Mut

La música de Projecte Mut acompanyarà la programació d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Demà dimecres es presentarà la cançó "Junts" als programes de TV3 "Els matins" i "Divendres" i començarà la campanya per demanar la participació de l'audiència amb els seus vídeos en format "selfie" per configurar la imatge gràfica de l'estiu a TV3.

Demà, el grup eivissenc Projecte Mut presentarà la cançó de l'estiu de TV3, titulada "Junts", als programes "Els matins" i "Divendres", de TV3. I al llarg d'aquesta setmana faran el mateix a "El matí de Catalunya Ràdio". El tema "Junts" acompanyarà amb el seu ritme fresc, cent per cent folk-rock, la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Com en anys anteriors, TV3 demanarà la participació de l'audiència per vestir la cadena d'estiu. A partir de demà mateix, tothom qui vulgui podrà enviar un vídeo "selfie" al costat dels seus familiars, amics o animals de companyia, per mostrar d'una manera divertida i simpàtica amb qui compartiran les experiències d'aquest estiu.

Enguany, TV3 i Catalunya Ràdio han escollit el grup Projecte Mut seguint l'estratègia de treballar amb formacions musicals que es comencen a significar dins el panorama musical català. Els últims grups que han protagonitzat campanyes d'estiu han estat Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

Com diu el títol de la cançó de Projecte Mut, "Junts", els espectadors que vulguin participar en la campanya d'estiu hauran d'enregistrar un vídeo en format "selfie", al costat de qui ells vulguin. Els vídeos s'han de gravar en format horitzontal, han de ser d'entre 6 i 7 segons i s'han d'enviar a tv3.cat/estiu. Els vídeos dels espectadors es podran veure en els molinets de continuïtat i a la web de TV3, i es comentaran al programa "Els matins", de TV3, i "La tribu", de Catalunya Ràdio.

Els presentadors de TV3 i Catalunya Ràdio també participen en aquesta campanya amb els seus "selfies" i protagonitzaran els molinets d'estiu al costat del les fotos enviades pels espectadors. Així, es podran veure imatges dels equips de diversos programes dels canals de TV3, com "Divendres", "Els matins", "Polònia", "Info K", "Tria33", "Crackòvia", "La Riera", "El gran dictat", "Sala33" o els Serveis Informatius. I, pel que fa a Catalunya Ràdio, ja han gravat els seus vídeos "selfies" els equips d'"El matí de Catalunya Ràdio", "El suplement", "La tribu", "Mans", "L'oracle", "Les 1.000 i una nits" o el departament d'Esports.

tv3.cat  

catradio.cat