Hemicicle Parlament
Hemicicle Parlament

TV3 i Catalunya Ràdio, pendents de l'actualitat informativa i del ple d'investidura

Aquesta tarda, la programació de TV3 i Catalunya Ràdio es pot veure alterada pel seguiment de l'actualitat política, després que ahir el president del Parlament de Catalunya convoqués per a avui el ple d'investidura del president de la Generalitat.

El ple d'investidura d'aquesta tarda es transmetrà en directe per TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

TV3 farà, a partir de les 14.30, una edició especial del "TN migdia", amb Carles Prats i Raquel Sans, que connectarà des del Parlament. Després del "TN migdia" començarà un "Especial informatiu" des del Parlament, presentat per Toni Cruanyes, que seguirà la sessió del ple d'investidura.

En funció de la durada d'aquest ple, es veurà alterada la programació posterior de TV3, que segurament enllaçarà amb una edició també especial del "TN vespre" des del Parlament, també amb Toni Cruanyes.

Catalunya Ràdio farà la transmissió de la sessió, amb Òscar Fernández i Kilian Sebrià, i en emissió conjunta amb Catalunya Informació.

El programa informatiu "Catalunya migdia" s'emetrà, a partir de les 14.00, des del Parlament. A partir de les 16.00, n'agafarà el testimoni l'"Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, en connexió amb Òscar Fernández des del Parlament, fins a les 20.00, que serà quan començarà l'informatiu "Catalunya vespre", amb Kilian Sebrià, amb una durada que anirà en funció de l'activitat parlamentària.

La programació de la tarda i del vespre, tant de TV3 com de Catalunya Ràdio, pot quedar alterada en funció de com es desenvolupi l'actualitat política del dia.

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut