TV3 i Catalunya Ràdio, els mitjans preferits majoritàriament per seguir la informació, segons el Baròmetre del CEO

Segons la 1a onada del 2016 del Baròmetre d'Opinió Pública, fet públic avui pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), TV3 i Catalunya Ràdio són els mitjans preferits pel públic per seguir l'actualitat informativa.

Avui s'ha fet públic el Baròmetre d'Opinió Pública del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), corresponent a la 1a onada del 2016. Segons aquest estudi, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) són els escollits per l'audiència per seguir l'actualitat informativa i tant TV3 com Catalunya Ràdio se situen al capdavant de la llista dels seus àmbits respectius, televisió i ràdio.

Segons el Baròmetre, un 46,3% dels enquestats trien TV3 i el 3/24 per informar-se, una xifra que suposa un increment respecte al Baròmetre anterior, que era del 45,3%. El 41,3% dels enquestats tria TV3 per veure habitualment els espais informatius, una xifra que situa la cadena en el primer lloc de la classificació, molt distanciada de la segona de la llista, La Sexta, amb un 11,8%. El 3/24 avança una posició respecte a l'últim Baròmetre i ara ocupa el sisè lloc de la llista, amb un 5,0%.

Per la seva banda, el 31,8% dels enquestats tria Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per escoltar els espais informatius. Catalunya Ràdio se situa en el segon lloc de la llista amb un 26,7%, per darrere de RAC1, que obté un 27,5%. Per la seva banda, Catalunya Informació avança dues posicions respecte al Baròmetre anterior i passa de la sisena a la quarta posició, amb un 5,1%.

Aquests índexs de confiança se sumen a les xifres obtingudes pels informatius de la CCMA segons el CIS el desembre passat, en què TV3 és la cadena de televisió preferida per seguir la informació política i electoral per part del 45,6% dels catalans, mentre que Catalunya Ràdio ho és pel 25,9%.

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

 

Anar al contingut