TV3 i Catalunya Ràdio, amb el MWC i el 4YFN

TV3 i Catalunya Ràdio faran una cobertura especial dels congressos Mobile World Congress i el 4 Years From Now, amb l'emissió de diferents programes des de la Fira.

TV3 i Catalunya Ràdio faran una cobertura especial de l'esdeveniment, que es calcula que reunirà més de 100.000 congressistes a partir de la setmana que ve. Els espectadors i els oients tindran al seu abast les últimes novetats que es presenten en aquest congrés de referència mundial i també podran escoltar les entrevistes amb els millors especialistes i amb els protagonistes del sector.

TV3

Els telenotícies escalfen motors durant el cap de setmana

El "Telenotícies cap de setmana" té preparades diverses informacions i reportatges per anticipar les claus de l'esdeveniment, explicar l'impacte en l'ocupació hotelera i cobrir els actes previs a la inauguració. La informació sobre el MWC també es podrà seguir al 3/24.

"Els matins" seguirà la inauguració

"Els matins" seguirà l'actualitat del MWC. El dilluns, des de primera hora, connectarà amb el certamen i oferirà la inauguració en directe. Durant el programa de dilluns està previst entrevistar el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

Ariadna Oltra des del Mobile World Congress

Durant la celebració del congrés, els telenotícies de TV3 estaran pendents de l'actualitat i la informació que vagi sorgint des del primer dia. Dilluns, el "Telenotícies migdia" hi desplaça una de les seves conductores, Ariadna Oltra, que explicarà en directe quines són les principals novetats que es presentaran durant els quatre dies del congrés, amb especial èmfasi per les novetats que hi hagi en mòbils i tauletes; en internet de les coses, i també en aplicació de la intel·ligència artificial en la vida diària.

L'"Info K" des del Youth Mobile

Aquest any s'ha posat en marxa un nou congrés paral·lel adreçat especialment als més joves, el Youth Mobile, i TV3 emetrà dimarts l'"InfoK" des del MWC. L'informatiu del Super3 aprofundirà especialment en tot allò que tingui relació amb els mòbils i el món dels més petits, entesos com a eina d'aprenentatge, element de connexió o relació familiar.

"Generació digital"

El programa de tecnologia, oci i cultura digitals presentat per Lluís Marquina s'emetrà diumenge, a les 20.25, a TV3, abans del "Telenotícies vespre". El Mobile World Congress, la cita mundial de la telefonia mòbil que se celebra a Barcelona, serà el protagonista del programa.

"Generació digital" descobrirà una plataforma catalana que té com a objectiu destacar i reforçar el paper de la dona en l'entorn tecnològic. Entrevistarà un lleidatà de 15 anys que ha programat una aplicació que informa dels horaris i les incidències dels trens i que ja ha guanyat un premi. I descobriran un web que encantarà als "foodies" i que es presentarà durant el Mobile World Congress. Tot plegat serà el preludi del programa especial que s'emetrà la setmana vinent, i que es gravarà íntegrament a la fira mundial de la telefonia mòbil.

Catalunya Ràdio

Informatius

Els informatius, tant els de Catalunya Ràdio com els de Catalunya Informació, seguiran l'actualitat del MWC i el 4YFN amb connexions diàries en directe des de les seus dels congressos.

El matí de Catalunya Ràdio

"El matí de Catalunya Ràdio" començarà la setmana entrevistant Aleix Valls, director general de la Fundació del Mobile World Capital Barcelona. El programa desplaçarà la unitat mòbil al MWC, des d'on seguirà la inauguració i les novetats que hi pugui haver.

Tots els dies, durant la celebració del Congrés, a les vuit de matí, l'especialista en tecnologia d'"El matí de Catalunya Ràdio" Albert Cuesta explicarà quines són les claus d'aquell dia al congrés. El dimarts 28 es farà una edició especial d'una hora de l'espai "Clicats" des dels salons del Mobile World Congress i del #4YFN passant revista a l'edició d'enguany.

"Popap" des del #4YFN al MWC

El programa "Popap", presentat per Mariola Dinarès, els dies 27, 28 i 1 de març, de 13.00 a 14.00, es farà des de la Fira de Montjuïc, on se celebra la cinquena edició de la fira de start-ups #4YFN, incloent-hi el Congrés Mundial de Mòbils.

El programa se centrarà en les plataformes del congrés que busquen finançament per a un futur pròxim. Serà una manera de saber cap a on va la indústria del mòbil i quines són les tendències que s'imposaran.

Dilluns 27 de febrer: Presentem el MWC i FYFN. "Popap" farà la crònica de la inauguració amb Aleix Valls, CEO del Mobile World Capital, entrevistarà Estefan Redolfi, director del 4YFN, i Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.

El programa també parlarà de la plataforma de màrqueting Moca que recull informació i envia publicitat a través de l'acreditació dels congressistes. Finalment, el prescriptor musical Josep Martín oferirà "Els 5 impactes".

Dimarts 28 de febrer: Dones i tecnologia. El 4YFN té en aquesta edició un seguit de conferències sota el nom "Women4Tech" per incloure la dona en la indústria del mòbil i "Popap" se'n fa ressò parlant amb Renée Jiménez, de "Women4Tech", Dolors Reig, psicòloga social, col·laboradora del programa i especialista en xarxes, educació, innovació social i cibercultura, i responsables de diverses aplicacions catalanes que són al 4YFN, com Agroptima.

Dimecres 1 de febrer: Els joves. "Popap" entrevistarà Michael O'Hara, responsable de màrqueting del Mobile World Congress que farà balanç del certamen. El programa repassarà com ha anat el congrés i es fixarà en les novetats d'aquesta edició, a més de destacar el Saló Yomo de ciència i tecnologia per a nois i noies de 10 a 16 anys.

El programa "Generació Digital" des del MWC, Congrés Mundial de Mòbils

El programa farà un recull de les iniciatives més interessants, com la de les empreses que treballen la visió artificial per computació i asseguren que les màquines saben distingir els objectes tan bé com els ulls humans, o com la de la industria del grafè, que revolucionarà la tecnologia. "Generació digital" també s'abocarà en el YOMO, una part del Mobile World Congress destinada a les escoles, els nens i la tecnologia. El programa es podrà seguir en directe a catradio.cat el dimecres, 1 de març, a les 18.00. El dissabte s'emetrà a l'antena de Catalunya Ràdio a les dotze de la nit.

catradio.cat

tv3.cat

Anar al contingut