TV3, guardonada amb tres Premis Zapping

L'informatiu infantil i juvenil "Info K", l'actriu de "Polònia" Lara Díez i el programa "Ja t'ho faràs" han estat guardonats en la 22a edició dels Premis Zapping. A aquests tres guardons se li suma el Premi Especial a la campanya de La Marató 2016 atorgat per promoure, des de la infància, els valors de l'empatia i l'acompanyament.

Els premis Zapping, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), s'han lliurat aquesta nit durant una gala celebrada al CaixaForum de Barcelona.

L'informatiu infantil i juvenil "Info K", presentat per Laia Servera, ha estat el guanyador en l'apartat Actualitat Informativa i Entrevistes, en què competia amb "Aquí la Tierra" i "Tips", tots dos de TVE.

Lara Díez, l'actriu del programa de sàtira política "Polònia", s'endú el premi en la categoria Actriu. Competia amb Ana Morgade d'"Olmos y Robles" i Aura Garrido d'"El ministerio del tiempo". Lara Díez interpreta personatges tan dispars com Anna Gabriel o Inés Arrimadas al "Polònia", una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta.

Pel que fa a l'apartat de Programes Culturals, Divulgatius i Documentals, el premiat ha estat "Ja t'ho faràs", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3. Competia, en aquesta categoria, amb "Emergències", la sèrie que parla dels que arrisquen la vida per salvar la dels altres, també de TV3, i amb "Desafia tu mente", de TVE.

A més, la 22a edició dels Premis Za­­pping ha atorgat el Premi Especial a la campanya de La Marató 2016 per promoure, des de la infància, els valors de l'empatia i l'acompanyament.

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat, i no a l'audiència.  Els socis de TAC i usuaris del web (taconline.net) són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut