TV3 estrena "Res no tornarà a ser com abans"

Aquest diumenge, 19 de març, a les 19.10, TV3 estrena "Res no tornarà a ser com abans", una producció de TV3 en coproducció amb Focus. El film, escrit i dirigit per Carol López, s'endinsa en el món de la parella i se centra en les persones que la componen, en els seus secrets, pors de fer-se adults i les relacions interpersonals..

Carol López és coneguda pels seus èxits teatrals, com ara "Germanes", "Boulevard" o "VOS" i també per l'obra de teatre homònima en què està basada aquesta pel·lícula per a televisió.

En aquesta ocasió, la directora s'endinsa en el món de la parella, parla de les persones que la componen, dels secrets i pors de fer-se adult i reflexiona sobre els mecanismes de les relacions personals. Un món de la parella que es trasllada de l'escenari del teatre a la pantalla de la televisió mantenint els mateixos actors i la mateixa història de l'obra homònima que es va representar al 2012 a La Villarroel, amb gran èxit de públic i crítica.

Una adaptació televisiva amb la gran diferència que els escenaris i els personatges de què en l'obra només es parlava, ara existeixen. Així als quatre protagonistes principals (Andrés Herrera, Dolo Beltrán, Andrew Tarbet i Olalla Moreno ) s'afegeixen Noa Expósito (Bruno, el fill de Dolo i Andrés), Carla Shilt (Clàudia, filla d'Olalla), Chantal Aimée (ex de l'Andrés), Carles Cruces (Pingüí) i Amparo Fernández (Domi).  Entre els escenaris en què s'ha rodat hi ha dos pisos de l'Eixample, la Nau Ivanow, la llar d'infants "Petita escola", el carrer Marina, el Passeig de Gràcia o el Parc del Putxet.

Amb llenguatge quotidià es recreen situacions en què l'espectador es podrà emmirallar i permeten una intensa identificació amb els personatges. El film, igual que l'obra teatral, mescla català, castellà i anglès. La forma d'escriure i de dirigir de Carol López sempre crea un joc escènic poètic i una barreja deliciosa de registres que converteixen les seves obres en comèdies delicades, plenes de matisos, en què tenen cabuda l'humor i també l'emoció continguda.

Sinopsi:
Dues parelles que viuen i treballen a Barcelona serveixen per parlar d'una vida que podria ser la nostra, però que no és la nostra. Quatre actors que parteixen d'ells mateixos, però que no són ells mateixos, per encarnar quatre personatges amb problemes que els resolen amb altres problemes. "Res no tornarà a ser com abans" és gairebé un fals documental sobre dues parelles que es mostren tal com són, amb els seus desitjos i les seves contradiccions. Un fil argumental per parlar de tot i de res: del que volem que passi i no passa, del que no desitgem i arriba, dels secrets que guardem, de la por de créixer i també -per què no?- d'alguna traïció.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Carol López
Guió: Carol López i Helena López (basat en el text teatral homònim de Carol López)
Producció executiva Focus: Pere Roca i Xavier Marcé
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Andrés Herrera, Dolo Beltrán, Andrew Tarbet, Olalla Moreno, Amparo Fernández, Chantal Aimée i Carles Cruces, entre altres
Direcció de fotografia: Pol Turrens
Música: Jordi Prats

El telefilm és una coproducció de TV3 i Focus Audiovisuals, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut