El pregó
Diumenge, a les 15.40

TV3 estrena la pel·lícula "El pregó"

Diumenge 26 de novembre, a les 15.40, TV3 estrena el llargmetratge "El pregó", dirigit per Dani de la Orden i protagonitzat per Andreu Buenafuente i Berto Romero. "El pregó" compta amb la participació de la Televisió de Catalunya.

Diumenge a la tarda, TV3 oferirà l'estrena per televisió de la pel·lícula "El pregó", que va arribar als cinemes el març del 2016. Els protagonistes d'aquest film humorístic són els germans Osorio, un duet musical que va triomfar als anys 90 que juren no veure's mai més les cares degut a un conflicte.

Un dia, per una bona quantitat de diners, decideixen fer una excepció. Els conviden a fer el pregó al seu poble natiu. Tenen la intenció d'anar-hi, recollir els diners i sortir del poble el més aviat possible. Però els seus plans es veuen truncats  per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.

Juan (Andreu Buenafuente), ha deixat enrere la seva carrera musical i el grup Supergalactic. Ara té una feina estable de professor de música, però la proposta d'anar a Proverzo el posa entre l'espasa i la paret: no vol fer-ho, però necessita els diners.

Richi (Berto Romero) està arruïnat. Intenta mantenir la flama de Supergalactic, i la proposta de fer el pregó esdevé una oportunitat per a tornar a sentir l'escalf del públic. Tot i així, això no significa que les coses siguin fàcils.

El director del film, Dani de la Orden, ha dirigit pel·lícules amb la participació de TV3 com "Barcelona, nit d'estiu" (2013) i "Barcelona, nit d'hivern" (2015).

Fitxa tècnica i artística
Direcció: Dani de la Orden
Guió: David Serrano, Diego San José, Daniel González
Productors: Andreu Buenafuente, Berto Romero, Mikel Lejarza
Director de producció: Alberto Aranda
Director de fotografia: Isaac Vila
Intèrprets: Andreu Buenafuente (Juan), Berto Romero (Richi), Belén Cuesta (Silvia), Goyo Jiménez (Francisco), Jorge Sanz (alcalde).

"El pregó" és una producció d'El Terrat i Atresmedia Cine amb la col·laboració de TV3.

 

tv3.cat

Anar al contingut