TV3 estrena "Els matins d'estiu". La primera entrevista serà a la consellera d'ensenyament, Clara Ponsatí

Dilluns, a les 11.30, TV3 estrena "Els matins d'estiu", una finestra oberta al mar, a la muntanya, a la ciutat, al poble..., a tot arreu i a tothom. Presentat per Montse Tió i Lluís Marquina, amb la col·laboració de Rafel Bagot, el programa estarà atent a tot el que passi a Catalunya i arreu del món.

"Els matins d'estiu" s'estrenarà amb la primera entrevista que concedeix la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, des que va prendre possessió del càrrec.

També se seguirà l'actualitat en directe, amb connexions a Barcelona, quan coincideixen la vaga del metro –dotzè dilluns consecutiu– i la dels treballadors del Bicing.

Fer un jardí a qualsevol lloc és possible; ho mostrarà Marc Grañén. Toni de la Torre donarà detalls de la nova sèrie de TV3 per a les nit dels dilluns: "The last kingdom".

També es parlarà amb el director Román Parrado i els actors de la pel·lícula "Amics per sempre", coproducció de TV3. Dimarts, 25 de juliol, a partir de les 21.55, TV3 viurà una nit temàtica per celebrar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics amb l'emissió del documental del Departament d'Esports "Voluntaris per sempre" i, a continuació, la pel·lícula de TV3 "Amics per sempre".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut