Primer capítol de "Benvinguts a la família"

TV3 estrena "Benvinguts a la família"

Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena "Benvinguts a la família", una comèdia d'humor negre produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax), i creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé. La sèrie està protagonitzada per Melani Olivares en el paper d'Àngela, mare d'una família desestructurada i capaç de fer el que calgui per als seus fills.

Capítol 1: "L'Eduardo"

El punt de partida de la sèrie se situa quan la família, formada per l'Àngela, els seus tres fills i el seu cunyat, es queden sense casa a causa de les dificultats econòmiques i, sobretot, dels deutes del seu exmarit. En aquest primer capítol es veurà com l'Àngela, una dona lluitadora, decideix enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa més de vint anys que no es parla.

Quan la família truca a la mansió del pare de l'Àngela, es troba amb la seva nova dona, la Victòria, interpretada per Yolanda Ramos. Tots són dins la casa i, de sobte, una situació inesperada farà que les dues famílies deixin de banda les seves diferències i uneixin forces per sortir-se'n.

"Benvinguts a la família", la nova sèrie de TV3, produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) compta amb la producció executiva de Pau Freixas, Ivan Mercadé, Carlos Fernández, Laura Fernández. Consta de 13 capítols de 50 minuts de durada en què la família anirà trobant-se amb diversos obstacles que hauran de superar junts. A la sèrie, els personatges s'estimen, es donen suport, lluiten, discuteixen i s'enfaden, però aquestes situacions crearan uns teixits emocionals que posarà la família a sobre de tot. 

A més de Melani Olivares en el paper d'Àngela i de Yolanda Ramos en el de Victòria, també formen part del repartiment Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Georgina Amorós (Àlex), Nona Cardoner (Sara), Leiti Séne (David), Simón Andreu (Eduardo), Lluís Villanueva (Raül Dorado), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Joan Carreras (Marcos), Miquel Fernández (Miquel), Àlex Maruny (Dídac), Eva Santolaria (Lili) i Aina Clotet (Lola).

Fitxa tècnica

Directors: Pau Freixas, Paco Caballero, Nely Reguera, Alejandro Marzoa i Begoña Álvarez
Productors executius TV3: Oriol Sala-Patau i Conxa Orea
Productors executius Arca Audiovisual (Grup Filmax): Pau Freixas, Ivan Mercadé, Carlos Fernández i Laura Fernández
Guionistes: Eric Navarro (cap de guionistes), Ivan Mercadé, Pol Cortecans, Dani González i Natalia Durán
Editor de continguts de TV3: Joan Sol
Producció delegada Filmax: Teresa Gefaell
Director de producció: Xavier Resina

tv3.cat/benvingutsalafamilia

 

Anar al contingut