TV3 estrena "Aire lliure" al Pedraforca, amb Joel Joan

Diumenge, a les 22.45, TV3 estrena "Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya, Núria Picas. És la nova aposta del canal per fomentar el turisme actiu, esportiu i cultural del país. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds

L'actor Joel Joan i Núria Picas pujaran fins al cim del mític Pedraforca, de 2.508 metres d'altitud, en el primer capítol d'"Aire lliure". El mateix dia de l'ascensió, la Núria portarà el seu convidat a viure, des de primera línia, la Patum de Berga.

Però en aquest capítol gravat, sencer, a la comarca del Berguedà, hi haurà molts més protagonistes, com l'atleta Kilian Jornet, que ensenyarà a la Núria a ser una bona equilibrista i li mostrarà la tècnica de l'slackeline. En aquest episodi es veurà una imatge inèdita: dos campions del món, com la Núria i en Kilian, caminant lentament per la muntanya mentre parlen de la importància de practicar esport, cada un, al seu nivell.

L'especial orografia del Berguedà fa, d'aquesta comarca, un esplèndid bressol d'atletes especialitzats en córrer per la muntanya. Visitaran la seva escola i mostraran els seus peculiars mètodes d'ensenyament.

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i produït per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir-los automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure

facebook.com/airelliure

twitter.com/airelliuretv3

instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut