TV3 dedica "Llegir, una cita amb la vida" al centenari del naixement de Capmany, Pedrolo, Abelló i Panikkar

A partir de demà, dimarts 15 de maig, i fins al dia 22, TV3 posarà en marxa una nova acció de la campanya "Llegir, una cita amb la vida", aquesta vegada coincidint amb el centenari del naixement de reconeguts autors. L'objectiu és donar suport a la lectura amb la difusió de cites literàries d'escriptors catalans.

TV3 continua amb la campanya de suport a la lectura sota el lema "Llegir, una cita amb la vida", que va començar el 2017. En aquesta ocasió, la nova acció es farà amb motiu del centenari del naixement de Maria Aurèlia Capmany, Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló i Raimon Panikkar.

Igual que en les accions anteriors de suport a la lectura, una de les iniciatives destacades de la campanya serà l'emissió, en forma de molinets de continuïtat, de cites literàries d'autors catalans. Tots els molinets, que acabaran amb el lema "Llegir, una cita amb la vida", esquitxaran la programació de TV3 la setmana que ve.

L'espai "Més 3/24", que dirigeix i presenta Xavier Graset, també se sumarà a la cita durant aquests dies. A més, les frases dels autors escollits es distribuiran per les xarxes socials de TV3.

La campanya "Llegir, una cita amb la lectura" es fa amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, amb vocació de mantenir-se i créixer en la programació dels canals de Televisió de Catalunya.

Maria Aurèlia
Capmany
[1918-1991]



Tot el que veus, tot el que vius, tot el que toques és ple de literatura.

 

Dietari de prudències,1982

 

 

 

Manuel de Pedrolo
[1918 – 1990]

 

Una cultura només és viva en la mesura que és conflictiva.

 

Darrers diaris inèdits, 1992

 

 

 

Montserrat Abelló
[1918-2014]

 


T'enyoro...
veus que es perden
dins la nit.
I el desig sempre ardent
d'abraçades, de mans
que no es troben.

 

Foc a les mans, 1990

 

 

 

 

Raimon Panikkar
[1918-2010]



Només un cor pur pot permetre's ser espontani.

 



Mística, plenitud de Vida, 2009

 

 

 

 

           
           

tv3.cat

Anar al contingut