TV3 creix i és la televisió líder a internet, i Catalunya Ràdio duplica l'audiència en un any

Segons les dades de comScore del mes de juny, TV3 continua sent la televisió líder a internet a Catalunya amb gairebé un milió i mig d'usuaris únics, i Catalunya Ràdio duplica les xifres d'audiència digital en un any al conjunt de l'Estat.

TV3 continua guanyant audiència digital i és, novament, la televisió líder a internet a Catalunya, amb 1.479.000 usuaris únics, segons les dades de comScore* corresponents al mes de juny. Pel que fa al consum de vídeo per internet, TV3 també lidera el rànquing de televisió a Catalunya, amb 372.000 espectadors únics de vídeo, un registre que li permet mantenir el lideratge en aquest àmbit per cinquè mes consecutiu. Els continguts més vistos del juny han estat, en primer lloc "La Riera", seguit de les diferents edicions dels "Telenotícies" i de la sèrie "Nit i dia".

Catalunya Ràdio, amb 502.000 usuaris únics a Espanya al juny, duplica les xifres d'audiència per internet en un any, després de mesos acumulats de rècords de consum a través d'ordinadors i dispositius mòbils. "El matí de Catalunya Ràdio", les diferents edicions dels informatius i el magazín de tarda "Estat de Gràcia" han estat els continguts amb més consum digital.

En conjunt, la Corporació Catalunya de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acumula 1.668.000 usuaris únics a Catalunya aquest mes.

(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, Juny 2017)

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut