TV3 comença el seu "Joc de cartes", amb Marc Ribas

Quatre restaurants de la mateixa zona, enfrontats. Els propietaris dels restaurants valorant la seva competència. Un presentador, Marc Ribas, i uns comensals amb el vot decisiu per valorar quin és el millor restaurant d'un mateix estil de cuina. Això és "Joc de cartes", el nou programa de TV3 produït per Magnolia, que ja ha començat el rodatge.

A "Joc de cartes", presentat per Marc Ribas, cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i especialitzats en el mateix tipus de cuina. L'objectiu podria ser, per exemple, trobar el millor restaurant amb la millor cuina de fusió del Vallès o valorar restaurants d'un sol ingredient a Barcelona.

Es jutja des de la decoració i el servei del local fins a la varietat del menú i la seva relació qualitat-preu. Seran els mateixos propietaris de cada restaurant candidat els que jutjaran i valoraran els rivals. Qui millor per valorar un restaurant... que la seva competència? Tot i que el vot decisiu sempre el tindran el presentador de "Joc de cartes" i els comensals.

Marc Ribas, l'actual cuiner de l'espai de sobretaula "Cuines", serà el presentador d'aquest nou programa. I hi tindrà un paper destacat: no només s'encarregarà de la presentació, sinó que també serà còmplice de l'espectador i el jutge suprem de la competició.

"Joc de cartes" és l'adaptació feta de Magnolia de "My Restaurant Rocks", un format distribuït per Red Arrow International, adaptat fins al moment a Itàlia ("4 restoranti", també produït per Magnolia), Alemanya ("Mein lokal dein local") i França ("L'addition, s'il vous plait"), amb un gran seguiment per part de l'audiència.

tv3.cat

Anar al contingut