"Truman", escollida per obrir el Festival de Cinema Llatí Twin Cities de Minnesota, dels Estats Units

"Truman", l'últim llargmetratge de Cesc Gay, amb la col·laboració de TV3, es projectarà durant la presentació especial del festival de Minnesota, que es farà demà a la nit. La quarta edició d'aquest festival es farà de l'11 al 17 de novembre.

El Festival de Cinema Llatí de les anomenades Twin Cities, Minneapolis i Saint Paul, de Minnesota, acollirà la pel·lícula "Truman" perquè obri el festival. La pel·lícula, de Cesc Gay, presenta Julián, que rep la visita inesperada del seu amic, que viu al Canadà. Els dos amics, juntament amb Truman, el seu gos fidel, compartiran, al llarg de quatre dies intensos, moments emotius i sorprenents, provocats per la difícil situació que travessa Julián a causa d'un càncer.

"Truman" ha estat un dels films més exitosos d'aquest any, present i premiat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Des del gener, ha acumulat cinc premis Goya, dos premis Feroz, sis premis Gaudí, dos premis Forqué i cinc medalles CEC. I al Festival de Sant Sebastià del 2015, els dos actors van guanyar, "ex aequo", la Concha de Plata al millor actor, i el llargmetratge, el premi Feroz Zinemaldia, a la millor pel·lícula de la secció oficial a concurs del festival. Recentment, Cesc Gay i Tomás Aragay han estat premiats pels Premis Borau-RAE pel guió de la pel·lícula.

És una producció de Marta Esteban per a Imposible Films i Trumanfilm AIE i Diego Dubcovsky per a BD Cine, amb la coproducció de K&S Films i Telefé i la participació de TV3, TVE i Movistar+/Telefónica Studios.
 

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut