Trias no descarta incorporar persones d'altres partits al seu govern si guanya a les municipals

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona diu al programa de Catalunya Ràdio "El secret" amb Sílvia Cóppulo, que s'ha de produir es produeix un canvi a Barcelona, però que això no vol dir no comptar amb gent d'altres partits si son bons.

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat en una entrevista al programa de Catalunya Ràdio El secret, amb Sílvia Cóppulo, que estaria disposat a fitxar persones d'altres forces polítiques per incorporar al seu govern en el cas que s'imposi a les eleccions municipals del mes de maig.
Trias veuria bé governar en minoria i buscar pactes puntuals amb altres partits: "Manar en minoria, rebre el suport extern de grups, i posar dintre el govern persones que poden ser d'altres partits". El candidat de CiU opina que cal "deixar clar que a Barcelona s'ha de produir un canvi, ara, ‘vostè dintre l'estructura de govern pot fitxar una persona que sigui socialista?' Si hi ha gent bona, per què no".
Xavier Trias considera que té unes prioritats diferents de les de l'alcalde actual de Barcelona, Jordi Hereu. Trias es queixa que Hereu destini uns diners a difondre la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament: "Gastar-se els diners en una exposició explicant el que has fet fa quatre anys quan a tu et falten diners per donar respostes als sense sostre no ho faré mai. Nosaltres necessitem centres sociosanitaris, centres per a gent jove i donar resposta a gent que està a l'atur."
Anar al contingut