Trias diu que Colom s'haurà d'explicar, però recorda que va ser Millet qui va sostreure els diners

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona defensa la construcció de l'hotel del Palau de la Música però critica el fet que l'Ajuntament no els expliqués que no és propietat del Palau

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha defensat en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes l'actuació de l'exdirigent d'ERC i del Partit per la Independència, i actual dirigent de CDC, Àngel Colom, amb relació al "cas Millet". Xavier Trias ha dit que Colom és una víctima de tot plegat, però que haurà d'explicar per què la xifra que assegura haver rebut de Fèlix Millet no és la mateixa que consta a la comptabilitat del Palau de la Música. "És una situació que crec que posa el senyor Colom en una situació de: ‘quin embolic m'ha muntat aquest senyor', però insisteixo que la persona que ha sostret els diners no és el senyor Colom. Qui sostreu els diners és el senyor Millet."
D'altra banda, i també amb relació al "cas Millet", Trias s'ha mostrat partidari de la construcció de l'hotel del Palau de la Música, però ha criticat el fet que l'Ajuntament no els expliqués que l'hotel no és propietat del Palau. "Tota la negociació l'hem fet partint de la base que això era propietat del Palau de la Música. La meva sorpresa és quan m'assabento que no ho és, que el Palau de la Música s'ho ha venut. Això, sincerament, des del punt de vista de regidor, em molesta, i em molesta que això no ens ho hagi explicat l'Ajuntament".
Responent a les preguntes de Manel Fuentes sobre els problemes d'inseguretat ciutadana a Barcelona, Xavier Trias ha explicat que considera necessària "més Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, i tenir una actitud clara de què s'ha de fer amb la seguretat". Sobre els problemes de prostitució al carrer, Trias ha defensat "l'abolició de l'explotació" i la necessitat de disposar de més acció policial i "una acció social molt potent sobre les persones que vulguin deixar aquestes pràctiques".
D'altra banda, Xavier Trias ha explicat que en cas que CiU guanyi els comicis lluitarà per constituir un "govern obert", on "treballarem i col·laborarem amb molta gent, jo sempre ho dic, amb els millors, siguin del color que siguin". En cas contrari, però, Trias ha explicat que "actuaré en conseqüència". "No abandonaré l'Ajuntament, ni molt menys, perquè jo compleixo les meves obligacions, però és evident que si aquest cop no guanyo, no lideraré la propera ocasió", ha declarat.

Anar al contingut