"Tria33" es renova amb continguts temàtics

Aquest dilluns, 9 de gener, l'espai "Tria33" comença una nova etapa en què els continguts s'organitzen temàticament per dies. "Tria 33" s'emet al 33 de dilluns a divendres, a les 22.05, i dissabte i diumenge, a les 21.50. El programa, que ara també es podrà veure passada la mitjanit a TV3, continuarà oferint als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i de totes les disciplines artístiques, però a partir d'ara amb una fórmula temàtica.

"Tria33" se centrarà cada dia de la setmana en una disciplina diferent. Els dilluns, l'escena; els dimarts, la música; els dimecres, els llibres; els dijous, el cinema; els divendres, l'art; els dissabtes, la cultura popular, i els diumenges "Tria 33" farà una recopilació del millor de la setmana.

Júlia Bertran i Peté Soler (escena), Jofre Font (música), Anna Guitart (llibres), Laura Sangrà (art) i Pau Benavent (cultura popular) continuaran sent els presentadors encarregats d'aportar el bagatge i el criteri personal a les "tries personals" i les entrevistes, juntament amb la col·laboració quinzenal de Lluís Marquina, que aportarà unes "tries" centrades en els continguts digitals. Tot i la voluntat de retirada professional progressiva de Jaume Figueras, el veterà presentador continuarà col·laborant amb el "Tria33" fent-hi una "tria personal" cinematogràfica setmanalment.

També a partir del dilluns 9, "Tria33" es podrà veure cada dia passada la mitjanit a TV3. I com és habitual, tots els continguts també estaran disponibles al web del programa.

Continguts de dilluns 9

"Tria33" dedica els dilluns a l'escena. A l'edició del dia 9, farà una tria de la programació de dansa i arts del moviment que portarà el 2017. I Peté Soler entrevistarà l'actriu Mónica López, que participa en "Les noces de Fígaro", que es pot veure al Teatre Lliure. L'actriu acaba de guanyar un premi Butaca per "Dansa d'agost".

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

twitter.com/tria33