Tota la informació sobre l'atemptat a Barcelona, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio han alterat la programació amb motiu de l'atemptat a la Rambla de Barcelona.

TV3 en emissió conjunta amb el canal 3/24 i Catalunya Ràdio juntament amb Catalunya Informació segueixen tota la informació en una programació especial.

Dijous, 17 d'agost

TV3 i el 3/24 ofereixen un informatiu especial, amb Toni Cruanyes i Montse Tió, fins a les 21.00, moment en què comença el "TN vespre". A continuació, emeten un programa especial d'anàlisi de l'atemptat, presentat per Cristina Riba, fins a la matinada.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació fan un desplegament especial i emeten una programació conjunta fins a les 00.00. Durant tota la matinada, continua l'emissió conjunta fins a les 08.00.

Divendres, 18 d'agost

El seguiment informatiu de l'atemptat per part dels mitjans de la CCMA continua aquest divendres durant tot el dia. 

L'emissió conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació es manté durant "El matí de Catalunya Ràdio", que s'emet fins a les 14.00 i enllaça amb el "Catalunya migdia", que es fa de 14.00 a 16.00. Tot seguit, "Gravetat zero" ofereix un format especial que inclou el "Catalunya vespre" a les 19.00 i una tertúlia d'anàlisi a les 20.00. "La nit dels ignorants" d''aquesta matinada, de les 00.00 a les 03.00, serà especial amb motiu de l'atemptat. Anirà seguida d'emissió informativa conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

El programa "Els matins" també continua en emissió conjunta per TV3 i el 3/24 i s'allarga fins a les 14.00, quan comença el "TN comarques". Tot seguit, el "TN migdia" s'emet de 14.30 a 16.00. A la nit, després del "TN vespre", especial informatiu presentat per Ramon Pellicer.

Dissabte i diumenge, 19 i 20 d'agost

Tant dissabte com diumenge, les "Notícies 3/24" s'allargaran des de les 06.00 fins a l'inici del "TN migdia", a les 14.30, per TV3 i el 3/24.

Dissabte, a les 22.00, TV3 oferirà una nit especial sobre el terrorisme jihadista. Després dels atemptats a Barcelona i Cambrils, es recuperaran els millors reportatges de producció pròpia sobre aquesta temàtica, fets per professionals de TV3, que ajuden a entendre la situació actual.

Diumenge, "No tinc por" serà l'especial del "30 minuts" que repassarà a fons tot el que s'ha viscut, 72 hores després dels atemptats a Barcelona i Cambrils, a TV3.

El programa "El suplement d'estiu" de Catalunya Ràdio, que s'emet dissabtes i diumenges de 09.00 a 13.00, se centrarà en l'anàlisi de l'atemptat. Dissabte, després d'una taula d'experts en terrorisme i seguretat, Roger Escapa entrevistarà el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós. També parlarà amb la Cheima, l'Hajar, el Mohamed, l'Omaima i el Said, cinc joves catalans que desenganxaran etiquetes sobre l'islam i que explicaran com han viscut l'atac. A més, "El suplement" parlarà d'atenció a les víctimes i familiars, i coneixerà solidàries que van ajudar els afectats per l'atemptat de dijous a la tarda.

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut