Tota la informació sobre la macrooperació policial, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 en emissió conjunta amb el canal 3/24 i Catalunya Ràdio juntament amb Catalunya Informació segueixen tota la informació sobre la macrooperació policial contra l'1-O i la mobilització ciutadana a Barcelona, en una programació especial.

TV3 i el 3/24 ofereixen un informatiu especial que s'allargarà fins a les 21.00, moment en què començarà el "TN vespre". A continuació, s'emetrà una edició especial del programa "Més 324". Tot seguit, està previst que continuï l'emissió conjunta de rodes informatives per TV3 i el 3/24 fins demà al matí, quan "Els matins" n'agafin el relleu, a partir de les 8.00.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació continuen el desplegament especial amb  l'informatiu "Catalunya vespre", fins a les 23.00, que anirà seguit d'un programa especial que s'emetrà fins a la 1.00. Després de "La nit dels ignorants", l'emissió informativa conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguirà fins a les 6.00, quan es continuarà oferint tota la informació a "El matí de Catalunya Ràdio".

Durant tot el dia, TV3 i Catalunya Ràdio han alterat la programació per informar de  l'actualitat política i social que viu el país. El seguiment informatiu per part dels mitjans de la CCMA continuarà aquest dijous, en funció de l'actualitat. 

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut