David Clupés
David Clupés
Dissabte, a les 16.00

"Tot gira" obre la temporada amb més hores d'emissió i amb el fitxatge de Pere Escobar per seguir els partits del Reial Madrid

Aquest dissabte, 20 d'agost, amb l'inici de la Lliga de futbol, torna a l'antena de Catalunya Ràdio el magazín esportiu de les tardes del cap de setmana, "Tot gira", amb David Clupés. D'aquesta manera, la informació esportiva inaugura la programació de la nova temporada 2016-2017, que començarà el dilluns 29 d'agost.

El programa "Tot gira", dirigit i presentat per David Clupés, torna una temporada més per informar de tota l'activitat esportiva del cap de setmana. Aquest any, com a novetat, amplia l'horari d'emissió: a partir del setembre, es farà els dissabtes i diumenges de 16.00 a 00.00. L'última hora de programa, a partir de les 23.00, serà una tertúlia que conduirà Oriol Rodríguez.

Un altre dels plats forts de la temporada serà la incorporació de Pere Escobar per fer la narració dels partits del Reial Madrid. S'estrenarà en la narració aquest diumenge al vespre en l'enfrontament de l'equip blanc amb la Reial Societat.

Aquest cap de setmana, el "Tot gira" també seguirà la transmissió del Barça-Betis i del Sevilla-Espanyol. A més, informarà sobre el Reus, el Nàstic i el Girona. També explicarà tots els detalls del Gran Premi de motociclisme de la República Txeca, des de Brno, i de la clausura dels Jocs Olímpics de Rio.

Aquesta és la tretzena temporada que s'emet el "Tot gira", un programa en directe que viu l'esport amb passió i que és el referent de la ràdio esportiva del cap de setmana. Per quart any, David Clupés encapçala aquest magazín, amb la subdirecció de Ricard Torquemada. El programa, amb vocació poliesportiva, manté espais habituals com "Pol Trafford" amb Pol Gustems i tota l'actualitat de la Premier League des de Manchester, el futbol català amb Jordi Mèlich i l'esport americà des de Nova York amb Rut Vilar. A més, entre altres novetats que els oients aniran descobrint a mesura que avanci la temporada, s'estrenarà un concurs setmanal amb la participació dels oients, coordinat pel Gerard Jubany.

 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut