JordiCosta i SoniaGelma
JordiCosta i SoniaGelma
Lliga de Campions

"Tot costa" es farà dilluns i dimarts des de Manchester

"Tot costa", el programa esportiu que s'emet cada tarda a les 19.00 a Catalunya Ràdio, serà a Manchester dilluns i dimarts amb motiu del partit de Champions que enfrontarà el Manchester City i el Barça.

Dilluns, de 19.00 a 21.00, i dimarts, de 19.00 a 19.45, Jordi Costa i Sònia Gelmà faran el programa en directe des de Manchester per seguir tota la prèvia del partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que jugaran dimarts el Manchester City de Pep Guardiola contra el Barça de Luis Enrique.

Dilluns connectaran amb les instal·lacions del Manchester City per seguir en directe la roda de premsa de l'entrenador blaugrana i escoltar el que digui Pep Guardiola abans del partit. A més, els acompanyaran Fran, exjugador del Deportivo i responsable des d'aquest any del futbol base del City; Brahim, jugador del filial de l'equip anglès, de Màlaga, que el Barça va voler fitxar fa uns anys, i la directora de màrqueting del club de Guardiola, Núria Tarré.

Hi participaran Ricard Torquemada i altres col·laboradors habituals, com Lu Martín. Marta Garcia també serà a Manchester per apropar l'actualitat.

Dimarts, el programa, en versió reduïda, serà des del camp del Manchester City. Durant els 45 minuts faran un tour radiofònic per les instal·lacions de l'equip rival.

 

catradio.cat/totcosta

facebook.com/totcosta

twitter.com/totcosta

 

Anar al contingut