Jonathan Rea
Jonathan Rea

Tornen les Superbikes a Esport3. Aquest cap de setmana a Misano, Itàlia

El circuit de Misano Adriatico Marco Simoncelli, a la Riviera di Rimini, acull aquest cap de setmana la setena cita de la temporada del Campionat del Món de Superbikes i Supersport

El dissabte 17 i el diumenge 18 de juny, el canal Esport3 viurà una de les proves amb més ambient de tot el certamen. El britànic Jonathan Rea defensarà el liderat davant el seu company Tom Sykes a l'equip Kawasaki i sobretot respecte al motivat Chaz Davis i el seu equip Ducati.

L'escuderia italiana corre a casa i Davis buscarà guanyar per quarta vegada en aquesta temporada i reduir els 75 punts de desavantatge respecte a Rea. Serà també una bona oportunitat perquè l'excampió Marco Melandri, també amb Ducati, opti a la seva primera victòria del 2017.

Com sempre, el català Jordi Torres i el valencià Xavier Forés fan el paper dels "outsiders". El de Rubí corre en certa manera a casa, ja que el seu equip, l'Althea, és italià, i Forés també. El de Llombai pilota una Ducati de l'equip Barni.

Dissabte, Esport3 oferirà en directe i per la seva web  les dues superpoles de Superbikes, de 10.20 a 11.30.  La primera cursa de Superbikes i les superpoles de Supersport, es podran veure de 12.25 a 15.00.

Diumenge també per Esport3 en directe i per la seva web, hi haurà la cursa de Supersport i la segona de Superbikes, de les 11.20 a les 13.45.

Les curses de diumenge  de Supersport 300 i Superstock 1000 es faran només per la web del canal Esport3 de 14.20 a 16.10. Per tant, diumenge l'emissió per la web serà continua, de les 11.30 a les 16.10.

Els comentaris aniran a càrrec de Xavier Guillén i de l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

esport3.cat

#WorldSBKE3

Anar al contingut