DIVENDRES, A LES 20.00

Torna la Lliga, torna el "Tot gira"

Demà comença la Lliga de futbol i, amb l'inici de la competició, torna el "Tot gira". El programa esportiu presentat per David Clupés s'estrena demà amb el Girona a Montilivi i, durant tot el cap de setmana, farà un seguiment especial dels equips catalans a Primera i Segona Divisió.

Torna la Lliga de futbol i comença la 15a temporada del "Tot gira". Un dels espais més veterans de Catalunya Ràdio, amb més de 1.300 programes, que continua amb la mateixa fórmula: esport i directe. Per sisè any consecutiu, amb David Clupés al capdavant del transatlàntic esportiu dels caps de setmana. Aquest any, s'incorpora a l'equip el nou trident "PSG", les inicials dels periodistes Edu Polo, Sònia Gelmà i Francesc Garriga.

El programa manté la seva vocació poliesportiva: les transmissions del Mundial de MotoGP amb Damià Aguilar i Lluís Costa, la lliga ACB amb Carme Lluveras i Albert Miralles, que s'incorpora al "Tot gira", la Champions d'handbol amb Pau Campos, tenis amb Àlex Corretja, hoquei patins amb Ferran López, futbol sala amb Santi Gea i ciclisme amb el Purito Rodríguez, el millor ciclista català de tots els temps. El programa mantindrà espais i col·laboradors habituals com Jordi Costa, Lluís Canut, Alfredo Relaño, Rubén Uría, Jordi Mèlich, Pere Bosch i Gerard Jubany.

Aquesta és l'agenda del cap de setmana:

Divendres, 17 d'agost (de 20.00 a 23.00)

La 88a edició de la Lliga espanyola comença demà a l'Estadi Municipal de  Montilivi, en el partit que el Girona disputarà contra el Valladolid, acabat d'ascendir de la Segona Divisió. La narració del partit serà a càrrec d'Eduard Solà i Francesc Cargol.

Dissabte, 18 d'agost (de 18.00 a 1.00)

L'Espanyol debuta dissabte a Balaídos contra el Celta de Vigo. Eudald Serra, Dani Ballart i Marc Mayola transmetran l'estrena del nou Espanyol de Rubi. Tot seguit, el postpartit del Celta–Espanyol, amb l'anàlisi, entrevistes i roda de premsa de l'equip blanc-i-blau.

"La TdT", FC Barcelona - Alabès

A l'acabar l'anàlisi del partit, serà al torn de la prèvia i del partit del FC Barcelona, que debuta a casa contra l'Alabès, en el tercer programa de la "La TdT", "La transmissió d'en Torquemada".

"La TdT" segueix el Barça i explica els partits des de diferents punts de vista, amb Ricard Torquemada com a director d'una transmissió coral en què fa l'anàlisi, i amb Bernat Soler a la narració del partit. L'equip també compta amb Marta Carreras al micròfon autònom, i al laboratori es tracten les dades des d'una nova mirada, amb Carles Domènech. També hi ha Jordi Costa, que aporta la seva visió esmolada del partit, i Jordi Borda, que dona el punt de vista institucional. A més, Jaume Ramon dirigeix el centre de dades i Xavier Campos porta el comandament des de l'estudi de Barcelona.

Diumenge, 19 d'agost (de 21.00 a 1.00)

Pere Escobar narrarà diumenge el Madrid–Getafe i s'estarà molt pendent del partit de Segona Divisió entre l'UD Las Palmas i el Reus.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut