Torna el "Kukurota" amb dos capítols especials

El programa més animal del canal Super3 torna aquest cap de setmana amb l'estrena de dos capítols especials dedicats als dinosaures i als animals desapareguts. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet els dissabtes i els diumenges, a les 20.30, al canal Super3.

La cinquena temporada del programa "Kukurota" ve carregada d'una pila de sorpreses. Aquest cap de setmana comença l'emissió amb dos capítols "especial desapareguts". El primer se centra en els dinosaures més guapos que van existir a la Terra i visitarà Isona per descobrir de primera mà com treballen els paleontòlegs de Catalunya. El segon repassarà els animals desapareguts que no són dinosaures, però que van desaparèixer de la Terra i que ja és impossible que trobem a la natura.

Especial dinosaures (dissabte 24, a les 20.30)

Aquest capítol fa un viatge en el temps per conèixer de prop els dinosaures més guapos que van existir fa milions d'anys. Mostrarà de primera mà dinosaures tan famosos com el T-Rex, el triceratops, el velociraptor o el diplodocus i també en descobrirà d'altres súper impressionants, com el quetzalcoatlus, el gigantospinosaure o l'argentinosaure.

A més, el programa té com a escenari lsona, el lloc de Catalunya on s'han trobat més restes de dinosaures, i s'hi investigarà com es treballa en l'actualitat per trobar, conservar i estudiar les restes d'aquests animals. A la secció del concurs es descobrirà un secret dels cocodrils i el rànquing repassarà els animals que tenien més punxes del planeta.

Especial desapareguts (diumenge 25, a les 20.30)

A part dels dinosaures, hi ha una pila d'animals desapareguts que van viure fa centenars, milers o, fins i tot, milions d'anys a la Terra i el programa en mostrarà els més impressionants de tots: hienes enormes, boes descomunals, elefants altíssims, porcs senglars de tres metres, taurons grossos com balenes, cocodrils llargs com autobusos, armadillos voluminosos com cotxes, libèl·lules com àguiles, tigres súper salvatges, i fins i tot un mico tan gros que podria ser l'origen de la llegenda del bigfoot. El concurs descobrirà una novetat dels dinosaures i el rànquing repassarà els animals desapareguts que vam estar a punt de conèixer perquè es van extingir fa molt pocs anys.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut