Torna "Cosins germans"

Dimarts 5 de juliol, a les 23.00, torna "Cosins germans", per viatjar durant tot un any, de festa en festa, per tortura de Ferran Torrent. Per sort, aquesta segona temporada comptarà amb l'ajuda de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llúcia Ramis i Elisabet Carnicé.

Tot un any anant de festa en festa, buscant les arrels de la cultura popular, és una experiència inoblidable per a qualsevol, excepte per a Ferran Torrent . Enemic declarat de les aglomeracions, els balls i les disfresses, Ferran patirà al llarg d'aquesta temporada esdeveniments tan esgarrifosos com la Patum de Berga, les festes de Sant Joan de Ciutadella o les Falles de València. Per sort, comptarà amb l'ajuda inestimable de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé li faran el camí més planer.

El primer capítol: Calendari pagès

Les festes i tradicions del món rural parlen d'una manera de viure arrelada al cicle de la natura. L'homenatge als pagesos comença sota la portalada del monestir de Santa Maria de Ripoll, on un calendari esculpit en pedra representa el cicle anual dels treballs al camp. Allà, Empar Moliner encarrega a Ferran Torrent una tasca d'investigació sobre la cultura popular, al llarg d'un any de festes i tradicions. Una missió que, aquest cop, haurà de fer sense ella. Tanmateix, Ferran trobarà la complicitat de quatre companyes de luxe: Sílvia Bel, Elisabet Carnicé, Llucia Ramis i Araceli Segarra. Amb la seva companyia, Torrent participarà en les corrides de cavalls, rucs i matxos de Sant Antoni d'Ascó, a la Fatarella festejarà la collita d'olives, travessarà les muntanyes del Maestrat acompanyant un dels últims pastors transhumants, i a Mallorca, després d'un dia de matança, omplirà el rebost amb la sobrassada més bona.

Anar al contingut