Núria Picas i Toni Albà, al capítol de diumenge
Núria Picas i Toni Albà, al capítol de diumenge
Aquest diumenge, a les 22.45

Toni Albà visitarà la costa central a "Aire lliure"

Aquest diumenge, 12 d'agost, a les 22.45, TV3 emetrà el quart capítol d'"Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds.

Toni Albà rebrà Núria Picas a l'arribada a Vilanova i la Geltrú després de fer una travessa a vela en companyia d'Anna Corbella, navegant que ja ha fet la volta al món dues vegades. Després d'aprendre alguns dels secrets de la vela oceànica, la Núria arriba al port de Vilanova, on Toni Albà farà d'amfitrió.

En aquest quart episodi d'"Aire lliure" també ensenyaran a circular per Barcelona en bicicleta al costat de tot un especialista de les dues rodes: Sergi Fernández.

A més, exploraran l'espectacular Falconera, una cova situada a la vora del mar, en plena costa del Garraf, i descobriran els treballs verticals, un tipus de feina que exigeix, als seus professionals, una gran preparació esportiva. Un d'aquests professionals acompanyarà Núria Picas a netejar la cara de Cristòfol Colom. 

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigida per Antoni Real, realitzada per Narcís Noguera i produïda per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure
facebook.com/airelliure
twitter.com/airelliuretv3
instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut