Tomàs Molina rep el Premi Aster Comunicació Professional de l'Escola de Negocis ESIC

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina, guardonat amb el Premi Aster Comunicació Professional en la categoria de Comunicació, ha rebut el premi en l'acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de l'Escola de Negocis ESIC, al Teatre Nacional de Catalunya

Aquest dimarts s'han lliurat els Premis Aster coincidint amb l'acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de l'Escola de Negocis ESIC, que ha tingut lloc al Teatre Nacional de Catalunya. 

El jurat ha atorgat el premi a Tomàs Molina perquè ha valorat que "després de 28 anys en antena, ha revolucionat la presentació del temps de manera clara i amena, per la seva capacitat de comunicació i per acostar la ciència a les noves generacions. Perquè és un comunicador eficaç, que arriba al públic amb empatia, rigor i bon humor".

Els Premis Aster, que enguany compleixen 33 anys des que es van crear, es concedeixen a Catalunya en la vuitena edició. La cerimònia ha estat presidida pel rector de la Universitat Rovira i Virgili, el Dr. Josep Anton Ferré, i  ha comptat amb l'assistència de més de mil convidats entre alumnes, familiars, claustre de professors i representants del sector econòmic i empresarial.

Aquest any, dins de la categoria de Trajectòria Empresarial, també s'ha concedit el Premi Aster Trajectòria Empresarial Grans Empreses a Gas Natural Fenosa. Dins de la categoria de Comunicació Empreses, el guardonat ha estat l'Ajuntament de Girona, per la Campanya "Temps de Flors".

L'Escola de Negocis ESIC convoca anualment els Premis Aster com a reconeixement als mèrits de persones i empreses per la seva activitat professional, uns premis que tenen un gran prestigi en l'entorn empresarial. Els jurats estan constituïts per personalitats molt significatives del teixit empresarial i del món acadèmic.

tv3.cat

Anar al contingut