DISSABTE, A LES 21.55

"Tocats de l'ala" i "La meva vida és un zoo", al 33

El 33 emet dos programes d'animals les nits de dissabtes d'estiu. La cadena recupera, a partir de demà, el programa de divulgació familiar d'ocells "Tocats de l'ala", a les 21.55, en què cada episodi se centra en la descoberta d'espècies autòctones en un territori diferent.

Tot seguit, a les 22.25, a "La meva vida és un zoo", es narren les experiències del Zoo Familiar DeYoung, on no es discrimina cap animal, per molts problemes que tingui.

"Tocats de l'ala" (dissabtes, a les 21.55)

"Tocats de l'ala" és un programa de divulgació familiar que descobreix com conviuen els ocells en entorns pròxims. Al llarg de diferents capítols de mitja hora de durada, es coneixeran nens i nenes que cuiden nius i menjadores, famílies tafaneres que espien ocells els diumenges al matí, ornitòlegs obsessionats per trobar rareses, romàntics dels prismàtics i guàrdies forestals enamorats d'un arbre. 
Cada episodi se centra en una sortida de descoberta en un territori diferent. Es visita el delta de l'Ebre, els aiguamolls de l'Empordà, el delta del Llobregat, parcs naturals valorats arreu del món, on conviuen milers i milers d'ocells d'espècies diferents, algunes de veritablement exòtiques. Es descobreix la riquesa del Pirineu, on podem veure els rapinyaires més espectaculars, però també autèntiques joies com el gall fer o el mussol pirinenc, únics en la seva raresa. Es navega mar endins a la descoberta de gavians i gavines, de les quals no n'havíem sentit parlar mai, de les tan amenaçades baldrigues, dels insòlits ocells de tempesta.                                                      
"Tocats de l'ala" és una sèrie feta al Departament de Documentals i Nous Formats de TV3 pels creadors de "Ja t'ho faràs", "Mestres" o "Un lloc estrany", amb l'assessorament científic de l'Institut Català d'Ornitologia

"La meva vida és un zoo" (dissabtes, a les 22.25)

Al llarg dels quatre capítols de la sèrie, es presenta el Zoo Familiar DeYoung, on no discriminen cap animal, per molts problemes que tingui. L'Emo és un tigre blanc, víctima de les males pràctiques d'uns criadors que forçaven la consanguinitat per poder tenir cries blanques. Perquè no es pugui reproduir, l'han d'esterilitzar, però no és fàcil d'operar un animal de 130 quilos. Per si no n'hi hagués prou, el Bud i la Carrie han de resoldre altres problemes.

Anar al contingut