"Tierra firme"
"Tierra firme"

"Tierra firme", amb participació de TV3, premiada al PriFest10, de Kosovo

"Tierra firme", dirigida per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzada per Oona Chaplin, Natalia Tena i David Verdaguer, obté dos premis al Prishtina International Film Festival (PriFest), de Kosovo, que ha tingut lloc del 17 al 22 de juliol. Els guardons han estat el premi Media i el premi especial del jurat.

"Tierra firme" parla de l'Eva, una professora de salsa que als 35 anys vols ser mare. El film de Carlos Marqués-Marcet, director de "10.000 km" i de "13 dies d'octubre", ha obtingut els premis media de millor pel·lícula i el premi especial del jurat, en la desena edició del Prifest, que va tenir lloc a la capital d'aquest país dels Balcans.

Sinopsi
La vida en un vaixell al Regent's Canal de Londres pot ser complicada. L'Eva, una professora de salsa de 35 anys, vol ser mare. La Kat, que gaudeix dels seus 30 anys i d'una vida despreocupada, no vol perdre l'Eva. El Roger, un vell amic que arriba a la ciutat per celebrar l'aniversari de la parella, descobreix, per sorpresa seva, que la paternitat pot ser el repte que buscava. I la Germaine, la mare de l'Eva, no creu que el pla dels tres joves pugui funcionar.

És possible viure l'amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, malgrat tot, continuar units?

Crèdits
Eva: Oona Chaplin
Kat: Natalia Tena
Roger: David Verdaguer
Germaine: Geraldine Chaplin
Jinx: Lara Rossi

"Tierra firme" és una producció de Lastor Media, en coproducció amb VennerFilm Productions i La Panda Productions. I amb la participació de TV3, TVE i l'ajuda d'ICAA, d'ICEC i de Media Creative Europe.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut