Teresa Guitart rep el Premi Talento 2016 de l'Acadèmia de Televisió

L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha distingit Teresa Guitart, cap de Projecció Exterior i Vendes de TV3, amb un premi Talento. Aquests guardons, que es van entregar ahir a Madrid, reconeixen l'excel·lència professional darrere de les càmeres.

Ahir a la nit, en una cerimònia a l'Ateneu de Madrid, Teresa Guitart va recollir el seu premi Talento 2016. Aquests premis, que enguany arriben a la seva setzena edició, són proposats pels acadèmics i votats per la Junta Directiva de l'Acadèmia de Televisió i per optar-hi el candidat o candidata ha d'haver desenvolupat la seva tasca professional darrere de les càmeres amb brillantor i reconeixement general.

Teresa Guitart, actualment cap de Projecció Exterior i Vendes de TV3, ha estat valorada per la seva extensa trajectòria professional com a directiva en l'àmbit del màrqueting i la programació. Durant l'època de Guitart com a màxima responsable del Departament de Màrqueting, TV3 va arribar a posicionar-se internacionalment com una organització de referència en la gestió i la defensa de la singularitat de la seva personalitat audiovisual, els seus valors i la seva marca.

L'Acadèmia també ha valorat el fet que Guitart fos la impulsora de dos grans projectes que han atorgat prestigi i dimensió internacional a TV3. El primer és el Club Super3. Creat l'any 1991 sota el lideratge de Guitart, aquest s'ha acabat consolidant com la comunitat del públic més jove de TV3. L'altre projecte és La Marató, que aquest any celebrarà la seva vint-i-sisena edició.

tv3.cat

Anar al contingut