Peretti Yale University a "Els homes que ens van fer aprimar"
dilluns, 1 de gener

Tercer capítol d'"Els homes que ens van fer aprimar", al 33

El dilluns, 1 de gener del 2018, a les 21.55, el 33 emetrà el tercer episodi de la sèrie documental "Els homes que ens van fer aprimar" (The men who made us thin"), una producció de la BBC. El periodista Jacques Peretti investiga el problema de l'obesitat a països com el Brasil, i alguns dels remeis extrems als quals han arribat algunes persones.

"Els homes que ens van fer aprimar" és una sèrie documental de tres capítols en què Jacques Peretti s'endinsa en el món de les dietes, el fitness, la indústria alimentària i l'obsessió per aprimar-se.

En aquest tercer episodi, Jacques Peretti es pregunta per què la població continua engreixant-se, a pesar dels milions d'euros que s'inverteixen en aprimar-se. Per a moltes persones, trobar un remei per al sobrepès s'ha convertit en una necessitat, que ha dut a moltes altres a optar per solucions extremes.

El periodista viatja fins al Brasil, on l'obesitat s'ha convertit en un problema seriós, i fins els Estat Units, on investigarà el paral·lelisme entre les empreses alimentàries i la indústria tabaquera. Allí, coneixerà un grup d'activistes que lluiten perquè s'aprovin lleis que exigeixin impostos per als productes ensucrats i grassos, i explicarà l'oposició a aquesta mesura per part d'aquestes companyies.

tv3.cat/33

Anar al contingut