Tecnologia en projectes solidaris, a "Generació digital"

El programa de tecnologia, oci i cultura digitals presentat per Lluís Marquina s'emetrà el diumenge, a les 20.20, a TV3, abans del "Telenotícies vespre". I s'estrenarà un dia abans a internet.

Dirigit i presentat per Lluís Marquina, l'espai, que combina divulgació i entreteniment, parla dels vessants útil i social de la tecnologia i actua com a amplificador de la cultura digital. El programa també és aparador de les iniciatives d'emprenedors catalans del sector, un teixit empresarial d'èxit i en constant creixement.

Després del vídeo que Unicef va fer córrer per les xarxes fa uns dies, el "Generació digital" ha volgut descobrir com la tecnologia és clau en alguns dels projectes que aquesta organització té en marxa arreu del món.

També aniran de concert, però seran uns concerts en què l'escenari estarà totalment buit. Buit de persones, si més no. Els hologrames s'estan convertint en els protagonistes de tot tipus d'espectacles. Se'n mostraran alguns exemples.

Qui sí que fa acte de presència als escenaris en carn i ossos és Cesk Freixas. El cantautor serà el protagonista del test digital i resulta que és un músic altament tecnològic.

Estrena 24 hores abans a internet

Per primera vegada, el programa s'estrenarà a internet un dia abans de l'emissió televisiva; cada dissabte al vespre estarà disponible a TV3alacarta. A més, la nova temporada de "Generació digital" arriba, també, amb un nou canal a YouTube en què es publicaran el programa íntegre, els reportatges, les seccions de cada setmana i el contingut exclusiu.

tv3.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

 

Anar al contingut