"Tàpias Variades", deu anys dedicats a la bona cuina

"Tàpias Variades", el programa de gastronomia de Catalunya Ràdio, amb Pere Tàpias, fa deu anys. Per celebrar-ho, aquest dissabte, 30 de juny, després del programa, el músic i gastrònom visitarà amb 50 oients els Cellers Torres, a Pacs del Penedès.

Pere Tàpias dedicarà el programa d’aquest dissabte a la cuina de carmanyola, amb Assumpta Miralpeix, professora de cuina de l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. De nou a deu del matí, combinarà l’opinió dels oients i els consells gastronòmics amb bona música i, sobretot, amb molt bon humor.
Després del programa, cap a dos quarts d’onze del matí, Pere Tàpias i cinquanta oients que han estat seleccionats prèviament, aniran amb autocar des de Barcelona cap a Pacs del Penedès. Un cop allà, visitaran les instal•lacions vitivinícoles de cellers Torres i degustaran els seus productes.
Durant deu anys, Pere Tàpias ha portat el bo i el millor de la cuina catalana a Catalunya Ràdio i ha tingut com a convidats grans mestres dels fogons com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria o els germans Roca d’”El celler de Can Roca”, per posar-ne alguns exemples.
En una dècada, Tàpias ha tocat totes les tecles, ha parlat de tot tipus de menjar, i ha compartit amb els oients secrets culinaris diversos, des dels més tradicionals als més moderns i transgressors... Des del seu pas al cap de setmana, “Tàpias Variades” ha estat un dels programes més escoltats del dissabte i s’ha caracteritzat pel to distès i alhora rigorós en què es parla de gastronomia per convertir-la en un aspecte amè, accessible i atractiu de la nostra quotidianitat.
Anar al contingut