Surt a la venda el nou DVD del "MIC", "AMIGA TARDOR, AMIC HIVERN", que inclou una trentena d'històries protagonitzades pel Mic i els seus amics

El programa "MIC", del canal Super3, acaba d'editar un nou DVD adreçat als nens i nenes més petits. Aquest nou DVD, que es titula "AMIGA TARDOR, AMIC HIVERN", recull una trentena d'històries protagonitzades pel Mic, en Cincsegons, el Cargol i la Mosca: els titelles més estimats per les famílies catalanes. Amb aquesta edició es tanca el cicle de l'any que va començar amb l'anterior DVD ambientat en les estacions de la primavera i l'estiu i que es titulava "AMIGA PRIVAMERA, AMIC ESTIU".

A "AMIGA TARDOR, AMIC HIVERN", el Mic troba fulles seques i sent com bufa un ventet molt fresc: han arribat la tardor i l'hivern amb ganes de jugar! Els colors dels bolets i el blanc de la neu acompanyen les històries en què els personatges canten, diuen endevinalles, juguen i es troben amb els petits conflictes de cada dia. A més, observen la natura i viuen amb sorpresa els canvis que s'hi produeixen.

Amb un ritme tranquil que ajuda els nens i nenes a seguir la narració, les aventures del Mic i tots els seus amics presenten arguments simples i una escenografia minimalista recreada amb materials domèstics que els petits espectadors poden reconèixer fàcilment. 

Amb aquest, ja en són vuit els reculls en format DVD editats pel programa "MIC", que s'emet cada dia al canal Super3 des del 2007.

Al DVD es pot trobar una llista completa de totes les històries que el formen, editades en sis blocs i amb una durada superior a una hora.

super3.cat/mic

 

 

Anar al contingut